Η KLM ακυρώνει όλες τις πτήσεις προς Μιλάνο, Βενετία και Νάπολη λόγω της επιζημίας στην Ιταλία.

Η αεροπορική εταιρία KLM θα ακυρώσει όλες τις πτήσεις της προς το Μιλάνο, τη Βενετία και τη Νάπολη τις προσεχείς εβδομάδες λόγω της επιδημίας του κορονοϊού στην Ιταλία, ανακοίνωσαν οι ολλανδικές αερογραμμές.

Το ολλανδικό σκέλος του ομίλου Air France KLM ανακοίνωσε ότι όλες οι πτήσεις προς το αεροδρόμιο Μάρκο Πόλο της Βενετίας, Μαλπένσα και Λινάτε του Μιλάνου και το Διεθνές Αεροδρόμιο της Νάπολης θα ανασταλούν έως τις 3 Απριλίου.

Οι πτήσεις προς άλλους προορισμούς στην Ιταλία θα συνεχιστούν.

Οι αερογραμμές της Λετονίας airBaltic περιορίζουν ακόμη περισσότερο τις πτήσεις τους και το προσωπικό τους, καθώς οι κρατήσεις μειώνονται σε μεγάλο βαθμό.

Οι αερογραμμές, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων ανήκει στο κράτος και απασχολεί 1.786 εργαζόμενους, ανακοίνωσαν ότι θα μειώσουν προσωρινά έως και κατά 250 τον αριθμό των υπαλλήλων.

“Η εταιρία θα ζητήσει προαιρετικές λύσεις, μη παράταση του δοκιμαστικού χρόνου, άδεια άνευ αποδοχών και λήξη (της συνεργασίας)”, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι ακυρώνει προσωρινά 580 πτήσεις έως τις 31 Μαΐου.

Η airBaltic ανακοίνωσε χθες, Τρίτη, ότι αναστέλλει προσωρινά τις πτήσεις προς το Μιλάνο, τη Βερόνα και τη Ρώμη στην Ιταλία και προς το Τελ Αβίβ στο Ισραήλ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ