Ανοίγει η διαδικασία δανειοδότησης στον β’ κύκλο του «Εξοικονομώ ΙΙ».

Ενεργοποιείται από αύριο Τρίτη στις 9:00 η διαδικασία δανειοδότησης για τις υποβληθείσες αιτήσεις που έχουν επιλέξει πως θα καλύψουν την Ίδια Συμμετοχή τους με τραπεζικό δανεισμό στον β’ κύκλο του «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ».

Για τις ήδη υποβληθείσες αιτήσεις στο Πρόγραμμα, ως έναρξη της προθεσμίας για τη διαδικασία δανειοδότησης θα είναι η Τρίτη 22/10/2019, σύμφωνα με το ΥΠΕΝ.

Το υπουργείο παρακαλεί τους πολίτες να ελέγχουν τακτικά την καταληκτική προθεσμία που αφορά την αίτησή τους από την καρτέλα «Προθεσμίες» και να προβούν έγκαιρα στις απαραίτητες από πλευράς τους ενέργειες.

«Για τη διαδικασία υποβολής δανείου συμβουλευτείτε τον Οδηγό Εφαρμογής του Προγράμματος, το Παράρτημα XΙΙ και το 2ο Τεχνικό Εγχειρίδιο Εισαγωγής Στοιχείων στο Πληροφοριακό Σύστημα που βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του προγράμματος», αναφέρεται στην ενημέρωση. http://greenagenda.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B3%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83/