Άνοιξαν οι κάλπες για τις εκλογές του ΤΕΕ.

Άνοιξαν οι κάλπες στις εκλογές του ΤΕΕ, όπου πάνω από 107.000 διπλωματούχοι μηχανικοί έχουν δικαίωμα ψήφου για την εκλογή των εκπροσώπων τους σε όλα τα κεντρικά και περιφερειακά όργανα διοίκησης.

Στις Εκλογές ΤΕΕ ψηφίζουν όλα τα τακτικά μέλη του Επιμελητηρίου, ανεξαρτήτως αν είναι οικονομικά ενήμερα ή οφείλουν συνδρομές.

Τα Μέλη του ΤΕΕ, ανεξάρτητα από τη διεύθυνση της μόνιμης διαμονής τους, μπορούν να ψηφίσουν στις έδρες των περιφερειακών ενοτήτων (τ. νομών) ή άλλες πόλεις που θα βρίσκονται την ημέρα των εκλογών.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας οι εκλογές θα γίνουν σε ένα εκλογικό τμήμα, στην Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ (Λεωφ. Αλεξάνδρας 13, ΚΕΡΚΥΡΑ).

Οι προσερχόμενοι στα εκλογικά τμήματα, για να ψηφίσουν, πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα ή το Δελτίο Μέλους του ΤΕΕ ή το Διαβατήριο ή την Άδεια Οδήγησης.
Μέλη που δεν είναι εγγεγραμμένα στον εκλογικό κατάλογο της περιοχής που προσέρχονται να ψηφίσουν ή νέα Μέλη που γράφτηκαν πρόσφατα και για το λόγο αυτό, δεν συμπεριλαμβάνονται στο Μητρώο Μελών, ψηφίζουν βάσει του Δελτίου Μέλους του ΤΕΕ και σε περίπτωση που δεν διαθέτουν Δελτίο Μέλους του ΤΕΕ ψηφίζουν (αφού διαπιστωθεί η ταυτότητά τους) και μόνον εφόσον βεβαιωθεί η ιδιότητά τους από το Τμήμα Μητρώου Μελών του ΤΕΕ. Τα Μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών θα ψηφίσουν στο εκλογικό τμήμα, στο οποίο ασκούν τα καθήκοντά τους.

Μάθε που ψηφίζεις.

http://laisergo.gr/2019/10/31/αντίστροφη-μέτρηση-για-τις-εκλογές-το/

Δείτε εδώ τους Υποψήφιους στην Κέρκυρα.

http://laisergo.gr/2019/09/25/%CE%BF%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B5%CE%B5-%CF%84%CE%BC/?fbclid=IwAR3Imubp1XRRQc9-kd7B69EcXUyn9XO6VOpe8QwxgDTnhdZ19eaggRViZ7Y