ΤΕΕ Κέρκυρας: Βράβευση επιτυχόντων στα Πολυτεχνεία και τις Πολυτεχνικές Σχολές.

Την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αναγνωστικής Εταιρίας Κέρκυρας, το Περιφερειακό Τμήμα Κέρκυρας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας η Διοίκηση του Π. Τμήματος συνεχάρη δημόσια τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες, σαράντα δύο (42) στον αριθμό, που εισήχθησαν στα Πολυτεχνεία και Πολυτεχνεία και τις Πολυτεχνικές Σχολές της Χώρας, από τα Λύκεια της Π.Ε Κέρκυρας κατά τις εισαγωγικές εξετάσεις του 2019.

Παρόντες η Διοίκηση του Φορέα, ο πρ. Πρόεδρος του Π. Τμήματος Νικόλαος Τρίαντος, καθώς και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Π.Ε Κέρκυρας, Θεόδωρος Αθηναίος.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Γιάννης Μεταλληνός, καλωσορίζοντας τους νέους φοιτητές τους επιβράβευσε για τη σημαντική επιτυχία τους, ενώ αναφέρθηκε διεξοδικά στο ρόλο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τον μελλοντικό επιστημονικό τους Φορέα.

Κλείνοντας την ομιλία του και απευθυνόμενος προς τους νέους φοιτητές ευχήθηκε, κατά την έξοδό τους στην αγορά εργασίας, μετά το πέρας των σπουδών τους, η προοπτική της επαγγελματικής αποκατάστασης στο εξωτερικό να αποτελεί μόνο επιλογή και όχι ανάγκη.

Ακολούθησε η επίδοση των συγχαρητηρίων τίτλων από τα μέλη της Διοίκησης του Φορέα.